Filarmonica din nou…

January 20th, 2007

din nou imagini cu oameni necăjiţi şi nunţi.

se pare că retraiesc anumite vremi aÅŸa se face că ciclul imaginilor se repetă…

Am onorat bucuros invitaţia unui bun prieten de a participa la un concert al absolvenţilor şi al elevilor Liceului de Arte.

Am fost extrem surprins, plăcut surprins de abilităţile muzicale ale acestor tineri, în special am remarcat o buna pianista, un cor de fete şi un trompetist. Nu cunosc numele acestor tineri, dar au făcut ca inima mea să crească.

Nu stăpânesc limbajul muzical, îmi cer scuze dacă aduc jignire vreounui cunoscător, dar am realizat că Sătmaru ‘nost micuÅ£ are oameni deosebiÅ£i care ÅŸtiu prin pedagogia lor să promoveze muzica de calitate, iar elevii lor ÅŸtiu să o facă auzită.

Sănătate tuturor ce activează în sfera muzicii sătmărene şi spor în acţiunile lor.

Mi-am propus ca anul acesta să particip la spectacolele Filarmonicii Sătmărene şi am să o fac cu plăcere.

Recomand tuturor sătmărenilor şi nu numai celor din Satu Mare să vină la spectacolele Filarmonicii, asta face ca seara să se termine fericit.

Dar, să nu carecumva să vă luaţi aparatele foto cu voi, că nu e voie! Ar fi păcat să pierdeţi a doua parte a spectacolului. Vă spun asta din experienţe trecute.

Tot mai frumoasă Filarmonica Sătmăreană.

2 Responses to “Filarmonica din nou…”

  1. Catalina says:

    In sfarsit v-au lasat sa faceti fotografii? Sau tot pe furis? :) Imi plac toate… mai ales pentru ca se vede placerea pentru ceea ce fac, pe chipurile oamenilor…

  2. Ovi says:

    Eu nu sunt fotograf, dar cred ca trebuie sa fii FOTOGRAF ca sa faci poze ca si aceste, in special ultimele doua mie mi se pare foarte reusite…
    Felicitari unui om care vede intotdeauna ceva bun in fiecare, chiar daca oraselul nostru e inca “micut”…( “Sătmaru ‘nost micuÅ£…” )

Leave a Reply